Bones nits a tothom,

És ja hora d’afegir una nova crònica al blog que fa dies que tocava. Així donarem sensació de moviment donat que la nostra presència a Internet ha complert el 1er any de vida tal i com ara està presentada.

Aquest cop toca ‘reviure’ (eh Jony? :D) la sortida del passat 08/12/2009 pel Montsant, tot sortint del poble d’Ulldemolins amb companyia d’en Ricard (el guia), Joan, Èric i Jony (+1 servidor tb :p)

Èric i jo feia molt de temps que no ens deixàvem caure per aquelles contrades, anys i tot. En Ricard es va oferir per delectar-nos amb una ruta entretinguda d’allò més amb dues parts ben diferenciades.

La primera tot sortint del mateix Ulldemolins reprenent la carretera de tornada a Lleida (i de pujada també) per arribar fins un punt prou alt per iniciar una senda de baixada un altre cop al fons de barranc i a tocar d’Ulldemolins. La segona part s’inicia tot just deixant el poble en direcció a la falda del Montsant per iniciar una/es pujada/es de ‘pata negra’ que arriben ha estar asfaltades (de ciment) per tal que els cotxes menys preparats puguin pujar i no es faci malbé el camí amb la pluja i rodades del vehicles a motor. Però millor que ho sentiu de primera mà al següent vídeo.please get flash to see the video

Així doncs un cop remuntat el tram de carretera i trobada la senda de camí al fons de barranc per trobar el riu se’ns presenten aquestes visions del pedregal d’aquella contrada. Tot pedra i vegetació descontrolada que et fa venir ganes de retallar-te una mica les cames i esquena als qui tenim la ¿sort? de fer més de 1m75cms d’alçada. Vamos en segons quins aspectes m’atreviria a dir per trams hi havia moments de Talla S, la talla XL penalitza de collons per allí…

Ja tocant a la part baixa de la senda ens trobem amb el recent batejat ‘pas de la cabra’ que es veu a continuació.

Si aneu a mirar l’àlbum sencer hi veureu els vídeos de com els ioiapedaleros valents van fer el pas a sobre de la bici (…not me :D )

La veritat que el lloc s’ho val, una mica més endavant arribem a una espècie de cabana o hi ha fins i tot una font natural dins la pedra. Per acabar d’enlluernar-nos ens trobem amb el pont/s penjant que decidim passar muntats sobre la bici per no deixar, en cap moment, de fer el ruc. Vídeo ON!please get flash to see the video

Un cop passat aquest ‘momento’ no viscut encara pels ioiapedalo anem fent via tot seguint el barranc fins arribar al punt més baix de la ruta on parem a descansar una mica ja que ara torna a tocar pujar de nou fins a la vora del poble, però com veureu una mica més avall, farem una parada tècnica per…. au a mirar el vídeo =)

 please get flash to see the video

I com el vi sol s’assola malament al estomac del ciclista calia acompanyar-ho amb quelcom més contundent, com ara….

amb una mica de….

amb el següent resultat final…

Ara ja si que podíem afrontar les pujades del Montsant amb la certesa que no patiríem gana, el que va passar és que ens faltaven ganes de pujar… muhahahahahahaha. Anda que amb la panxa plena a petar de pa, vi i embotit va costar la de dios! Tot i així varem fer via amunt, amunt, amunt fins a un punt parcial doncs se’ns fotia el temps a sobre i en Ricard ens va fer baixar per una senda pedregosa molt guapa. See me there:

Una mica més endavant varen aprofitar per fer uns tallades que estan gravats i disponibles al àlbum sencer del fotobloc i carretera fins al poble per sanejar-nos una mica i reprendre el camí de tornada cap a casa per arribar a l’hora de dinar.please get flash to see the video

Ioiapedaleros això s’ha acabat per avui. Pels que tingueu ganes de més continueu veient l’àlbum sencer a http://ioiapedalo.cat/fotobloc/main.php?g2_itemId=12189

Comments are closed.