Poc a poc miraré de ficar-me al dia i avui toca la crònica de la rutilla del dissabte 28/11/2009 pel coll de l’illa amb el Txema, Jony i Jam. 

Va ser una ruta pensada per anar a rodar un xik sense gaires pretensions i de pas que Jony es tragués les ganes de veure els salts, les estructures de fusta dins el bosc i sobretot al Yeti. Va ser allí mateix a Fontescaldes on vaig conèixer al Jam ara deu fer 1 any i mig o més. Us deixo amb el vídeo de presentació:please get flash to see the video

Aquí us deixo un altre vídeo digna de sentir, sobretot al principi i al mig també i bueno millor que el veieu.please get flash to see the video

Un cop fet el primer tram de pujada i enllestit un bucle que s’inicia i acaba a 2 kms de Miramar prenem l’últim tram d’asfalt fins al poble per fer unes fotos i menjar alguna cosa.

Us fico un seguit d’imatges guapes que mereixen estar destacades:

    

Després de la parada on Paket va haver de reparar una punxada traïdora varem fer cim a les antenes per era moment d’anar a buscar una petita variant al inici del Yeti. Un cop dalt de tot teníem unes vistes a la part de Montblanc molt guapes així com uns vídeos aprofitant les rampichueles.

 please get flash to see the videoplease get flash to see the videoplease get flash to see the video

Poca cosa més a destacar, va estar prou bé, breu però intens, el temps ens va aguantar i el proper dia potser donarà per tornar a fer una segona pujada i fer 2xYetis.

Podreu trobar l’àlbum sencer a http://ioiapedalo.cat/fotobloc/main.php?g2_itemId=11926

Comments are closed.