Sabeu quan el profe et manava copiar cent vegades “No posaré mai més el llapis a l’ull d’en Martí perquè li podria fer molt mal” i tu, amb picardia, acabaves escrivint cent cops “No ho faré més” i ja està?

Doncs el mateix ens ha anat passant amb la clàssica, o sigui que l’hem anat retallant per fer-la més ràpid i anar al gra (o sigui les trialeres) directament.

Així que aquest dissabte ens vam decidir fer la clàssica d’entre totes les clàssiques que es fan i es desfan, o sigui Poblet, Matarrucs, La Pena, Zero fiascos, GR fins al Clot del Llop, Quatre termes, Rotonda, Boletaires, la dels arbres tallats, pista del Pic de l’Àguila, Marraneres del Colom, Senda del Colom, pista fins a la cadena, i trialera de la Pedrera.

La veritat és que vam redescobrir raconets que feia temps que no trepitjàvem. Això sí, s’ha de dir que resulta una mica més dura respecte tal i com la fem normalment, doncs hi ha molta més senda que pista i resulta molt trenca-cames.

Com veieu, vam trobar estones per fer el canelo tal i com manen els estatuts ioiapedaleros. Ressaltar l’afany colonitzador de taulades del Jony, i el grupet ciclista de diversos indrets que ens vam trobar dalt dels Quatre Termes.

Tampoc hi va faltar la rostada d’en Jony amb estreno de la tèrmica nova noveta a la trialera dels boletaires, ni el brico-brida que comença a ser un habitual en les sortides…

Trobareu més fotos, vídeos i paranoies diverses al fotovídeobloc… Salut!

2 Responses to “Clàssica amb pedigree”
  1. eric escrigué:

    Per cert, si algú del grupet que ens vam trobar dalt dels Quatre Termes ens pot enviar les fotos que van fer quan ens vam trobar, ho pot fer a eric@ioiapedalo.cat Moltes gràcies!!!

  2. Ivan escrigué:

    L’àlbum corresponent el podreu trobar concretament astí –> http://ioiapedalo.cat/fotobloc/main.php?g2_itemId=10889

  3.