Doncs ja l’hem fet! Avui diumenge ens hem trobat amb el Gerard, l’Albert,  i l’Edu com estrella invitada a Balaguer per fer junta la ruta. La intenció era fer la ruta de 70km (que han acabat resultant uns pocs menys).

ruta-ermitanyos09

perfil-ermitanyos09

Hem sortit sobre les 8’40 (la sortida és oberta entre 8 i 9) direcció Cèrvoles. Horeta i mitja després arribàvem a la primera de les ermites, on hi havia pa amb tomàquet i embotits per esmorzar. Nosaltres hem menjat, però els que anaven darrera del Gerard potser no podran dir el mateix. És el que té intentar menjar després d’uns ioiapedaleros…DSCN3956

Després d’esmorzar a Cérvoles

Seguim la ruta direcció Os de Balaguer, on la nova trialera posa a prova les mans… Ja no recordava què era una rígida. Tot i això, els atxassos estan a la ordre del dia, i poc després arribem a Os sense extremitats superiors.

Per un sender molt xulo arribem al monestir de les Ametlles (o són les Avellanes?), i seguim fins a Vva de la Sal on hi ha un altre avituallament. Allà ens trobem al Ricard de Sort, l’amic del Nacho i xerrem una estoneta. Fem un mos ràpid i pugem cap a la ermita de Montalegre, a ritme asiàtic (o sigui, xino-xano). Pujant el Gerard té un petit incident degut a la seva estimada Larsen de davant, ja ho veureu al vídeo…

Un cop dalt fem un altre mos, ens trobem al Gerard Quadrat  (quant de temps)!  i òbviament decidim baixar per la trialera infernal… Què hi podem perdre, si ja no tenim mans i el cap ja fa anys que no el fem servir?

DSCN3958

Mmmm… Què bona la taronja!

Arribem a baix trinxats, remuntem uns 2 km de camí i fem la trialera fins a St. Llorenç de Montgai. Aqui hi ha la bifurcació per fer la tercera trialera (St. Jordi de Camarasa) o girar cap a Balaguer, però com que fa dies que no ioiapedalem gaire decidim que ja en tenim prou i tombem cap a Balaguer, que ara ja és planer.

DSCN3960

Arribem a Balaguer a dos quarts de tres, i al Parc de la Transsegre hi ha el dinar de germanor. La veritat és que el menjar ha caigut bé, ja hi havia ganeta. I de la canya fresqueta què dir-ne! Dinem amb l’Albert i la Sònia, el Dani i el seu pare i nosaltres tres. Ha valgut la pena trobar-nos amb velles glòries, com el Pedrosa de Balaguer, l’Andreu Garriga, el Santi del BTT, el Rosanes del BTT, i altres cares conegudes d’aquelles que no associes a cap nom…

DSCN3962

Per cert, com heu vist he pogut estrenar la joguineta nova!

One Response to “Ermitanyos ’09”
  1. Ivan escrigué:

    jué com va molar no? vei kel gps creu i guarda les rutes.
    quin andivia més dolenta kem feu… :D

  2.