Com que tots estem una mica iaios (jo el primer, que ja m’apropo a la trentena…) avui hem anat a fer bulto a la Pedalada Popular. Ens hem trobat a les DSCN393310’30 al Barris Nord la Francina, l’Ivan i jo, i després als camps amb el Franky, l’Ernest i el Joel & Co.

Hem començat a pedalar sobre les 11’15 fent-nos lloc entre velocípeds i enfendros diversos, i fins que no hem rodat una estoneta la cosa no s’ha dessaturat una mica.

Hem anat cap als instituts, Rufea, Canalització, Pardinyes, la Mitjana, Polígon del Segre i  Camps Elisis altre cop, així que han sortit uns 30km a ritme de “Verano azul”.

DSCN3942S’ha vist de tot, sobretot canalla, però també algun tàndem, bicicletes que grinyolaven pertot arreu, i engendros diversos com aquest que veieu aqui sota.

Acabada la ruta ens han donat un suculent avituallament (o sigui una poma, un brioixet, un aquarius, i una samarreta que anirà molt bé per netejar vidres…). Ens hem assegut com una panda de gitanos en el vial del pont de Pardinyes, i hem tornat als camps elisis. En la foto podeu observar amb quin deliri l’Ivan devorava el briox, i es que com que està de Rodrigues passa més gana que el perro del hortelano…

El cas és que hem acabat vora les 13’30, amb un lleuger mal de cul que ja ha anat desapareixent, i que ens ha encoratjat a fer els Ermitanyos el cap de setmana que ve… O no?

DSCN3945

Comments are closed.